Αυτό που παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες απο ανθρώπους που υποτίθεται γνώριζαν τον Παντελή Παντελίδη αλλά και άλλους που τώρα ξύπνησαν και είπαν να διαφημίσουν ιστοτόπους και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με ξεπερνά. Πρόκειται για ένα χυδαίο θέατρο του παραλόγου που σκοπό και στόχο έχει να απομυθοποιήσει-μετα θάνατον- τον καλλιτέχνη Παντελίδη χωρίς κανείς να σκεφτεί πως αυτό διαλύει συγγενείς και φίλους του Παντελή.

Έχουν βγεί πρώην φυλακισμένοι, παλιοί συνεργάτες, φίλοι που δεν έχουν περάσει ούτε έξω απο το σπίτι του τραγουδιστή, μετά το κακό αλλά και τραγουδιστές, και γράφουν, λένε μεταδίδουν και ποστάρουν ότι παπατζιλίκι τους κατέβει στο κεφάλι. Τελευταία παρακολούθησα ένα βίντεο που κάνει λόγο για παιχνίδια υποσυνείδητου στο μυαλό του τραγουδιστή πρίν φύγει απο τη ζωή. Πόσο δράκο ακόμη θα πουλήσετε μου λέτε;

Βλέπω άλλους να γράφουν για ασφάλεια ζωής του Παντελίδη και να υποστηρίζουν μετά μανίας ότι η οικογένεια κάνει ότι κάνει για να πάρει λεφτά και να μην πληρώσει κανεναν.

Λοιπόν. Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο την βρώμα. Ο Παντελής δεν είχε ΠΟΤΕ ασφάλειας ζωής. Είχε μόνο μια κάρτα νοσηλείας. Κι αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες..

Πηγή: Nassos blog

Απάντηση